torstai 31. lokakuuta 2013

aaaaaw

Löysin tälläisen ihanan pikku tarinan http://palvelumuotoilu.fi/blog/ sivulta, kun etsiskelin tietoa. Samaiselta sivulta löytyi myös muita esimerkkejä palvelumuotoilusta. Kannattaapi kurkata!


"Hotellin toiminta löi pehmolelun kadottaneen pikkutytön ja hänen perheensä ällikällä.
Viisivuotias pikkutyttö luuli menettäneensä Elmo-pehmolelunsa lopullisesti, kun orlandolainen perhe palasi Amelia-saaren lomalta kotiin eikä rakasta lelua ollutkaan matkassa.
Ällistys oli suuri, kun Elmo saapui myöhemmin postitse kotiin mukanaan kirjanen. Hotellin työntekijän kokoamassa kuvakirjassa pikkutytölle kerrottiin, ettei Elmo oikeastaan ollut kadonnut, vaan jäänyt tutkimusmatkalle.
Pehmolelu oli hotelliseikkailunsa aikana muun muassa rentoutunut uima-altaalla, pelannut videopelejä ja hengaillut muiden pehmoeläinten seurassa. Päivän päätteeksi oli kuitenkin aika palata takaisin oman perheen luo.
- Kukaan ei enää näinä huipputeknologian aikoina tee mitään ylimääräistä, mitään näin erityistä, mutta hotellin työntekijä Nelson ei pelkästään löytänyt ja lähettänyt Elmoa, vaan teki sattumuksesta kirjan, joka on tyttärelläni muistona koko loppuelämän, iloitsee tytön äiti Raquel."  Jutun alkuperäinen lähde : http://www.iltalehti.fi/matkajutut/2012102416245424_ma.shtml "


# Suvi

2 kommenttia:

  1. Voi oon lukenu ton kans :) tosi sulonen tarina, ja mun mielestä ainaki hyvä esimerkki siitä et ainaki lasten kohdalla yrityksen kannattaa joskus mennä askeleen pidemmälle, ni saa lapsen iloseks ja sitäkautta vanhemmat eli asiakkaat tyytyväiseks :)

    #Tiia

    VastaaPoista
  2. Totta!! Ja aikast hyvää mainontaa paikalle.

    #Suvi

    VastaaPoista