torstai 31. lokakuuta 2013

Elovena



Sain tehtäväkseni tutustua Elovena tuotteisiin. Käytin tutustumisessa persons ja service safari työkaluja. Elovena tuotteisiin kuuluu:

·         Puurohiutaleet
·         Annospakatut puurot
·         Leseet
·         Murot ja myslit
·         Leipä
·         Välipalakeksit
·         Välipalajuomat

””Elovena vaalii viisaasti syömisen taitoa.” ( http://www.raisio.com/www/page/4236)

Elovena sivuilla korostetaan terveellisiä elämäntapoja ja tasapainoista ruokavaliota.  Kauran terveysvaikutteita ja kuitupitoisuutta mainostetaan myös. Elovena sivuilla korostetaan aamiaisen ja välipalojen tärkeyttä, sekä mainostetaan tuotteita hyvänä ja terveellisenä vaihtoehtona elintarvikkeiden kirjossa. Murot, myslit sekä erilaiset leseet tarjoavat vaihtoehdon niille, ketkä eivät puurosta välitä tai haluavat vaihtelua. Tuoteperheestä löytyy myös Elovena leipäpalat.  Annospakatut puurot helpottavat puuron valitsemista niille, jotka haluavat nauttia aamupalansa esimerkiksi töissä tai haluavat nauttia sitä välipalaksi tai pääruoaksi.  Annospuuroista löytyy makuja jokaisen vaatimuksiin. Niihin on lisätty tuotteesta riippuen eri makuja, esimerkiksi herkutteluhetkiin suunnattua valkosuklaa-mansikka makua.  Välipalapatukat ja -juomat tarjoavat maidottoman, terveellisen ja helpon välipalavaihtoehdon. 

Elovena tuotteet tarjoavat mielestäni tuotteita, jotka sopivat laajalle asiakaskunnalle.  Tuotteet ovat varmasti vakiinnuttaneet asemansa kotitalouksissa, koska Elovena on tunnettu merkki.  Elovena- neito onkin koristanut kaurahiutalepakkauksia jo yli 85 vuotta.  Tuotteet eivät välttämättä vetoa nuorimpiin asiakkaisiin, vaan se on tuote, mitä heidän vanhempansa ostavat ja siten tulevat niitä käyttäneeksi.  Välipala tuotteisiin tarttuvat varmasti herkemmin naiset. Suuri etu on tuotteiden maidottomuus ja se varmasti houkuttelee omaa asiakaskuntaansa.  Elovena tarjoaa tuotteitansa myös Horeca käyttöön suurempien pakkausten muodossa. 

Elovena tuotteissa on se hyväpuoli, että ne sopivat melkein kenelle vain, mutta se ketä niihin kaupassa tarttuu, onkin eriasia.  Kävin muutamassa pienehkössä lähikaupassa tutustumassa tuotteiden esillelaittoon ja tarjontaan. Välipalajuomat löytyivät kylmäkaapista ja makuvaihtoehtoja löytyi myös muutama. Välipalakeksit löytyivät myös kaupoista keksihyllyiltä, ja varsinkin eräässä kaupassa tuotteet olivat hyvin edustettuina.  Kaurahiutaleita ja annospuuroja löytyi myös runsaasti. Tuotteet olivat hyvin edustettuina ja ne löytyivät helposti muiden vastaavien tuotteiden joukosta. Käymissäni kaupoissa tuotteet oli sijoiteltu niin, että nuoriso ei sieltä välttämättä hakisi välipalojansa.  Tuotteet eivät myöskään olleet välttämättä sellaisissa paikoissa, että niihin tarttuisi matkan varrella, esimerkiksi kassajonossa. 
 
Raision sivuilta löytyy reseptejä, joissa käytetään heidän tuotteitaan. Niin myös Elovena tuotteista valmistettuja ruokia, kuten muun muassa erilaisia smoothieita, puuroja, leivonnaisia ja leipiä. Elovenan sivuilta löytyy myös mahdollisuus liittyä Elovena kerhoon, jossa jäsenelle lähetetään tietoa uutuustuotteista sekä kutsuja tuotetestauksiin ja tapahtumiin. Samalla pääset käsiksi erikoisetuihin.  Sivuilla voi myös tutustua Elovenan ikimuistoisiin mainoksiin sekä merkin historiaan. Elovenan facebook sivuilla on jatkuvia päivityksiä tuotteista sekä vinkkejä. Elovenalla on myös verkkokauppa, josta voit ostaa Elovena fanituotteita.


#Suvi



2 kommenttia:

  1. En oo tiennykään et välipalajutut on maidottomia :o lisää varmaan asiakaskuntaa :)

    VastaaPoista
  2. jep..ainaki ne mitä kahlasin läpi ni oli. =) ja kekseistä en kans löytäny niistä mistä katoin, joten rohkenin laittaa..

    VastaaPoista