keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Innostuneen työskentelyn aikaansaannoksia ja vähän muutakin infoa.

Vaikka ilma ei aamulla innostanut, oli mieli korkealla sisätiloissa. Saimmekin coaching tuntien ja työskentelyvaiheen aikana hyviä ideoita kehiin sekä niitä jatkotyöstämällä myös hyviä tehtävänjakoja tuleville viikoille.

Alkuun kuitenkin ensin hieman tiedotusasiaa. Ryhmässämme on tapahtunut hieman henkilömuutoksia. Aikataulukiireiden takia Sanni valitettavasti jättäytyi pois kurssilta ja näin myös ryhmästämme. Tilalle saapui kuitenkin Tiia, jonka esittelyn löydät myös aiemmista postauksista. Tervetuloa Tiia!:) Näin voimme edelleen jatkaa nimellä Kasipallo.:)

Lisäksi alkupostauksesta on jäänyt puuttumaan toinen tärkeimmistä viestintäkeinoista, jota käytämme blogin lisäksi. Sisäistä viestintää tapahtuu ryhmämme kesken suurimmaksi osaksi suljetussa Facebook ryhmässä. Sosiaalinen media on hyvä viestintäkanava ja siksi koemmekin Facebookin tarjoavan hyvän lisän blogityöskentelylle ja sen avulla saamme myös blogiin jäsennellympää tekstiä. Facebook ryhmä helpottaa myös suuren porukan aikataulutus ongelmaa, kun kaikkien ei ole pakko olla yhtä aikaa paikanpäällä keskustelemassa asioista. :)

Mutta tämä tiedotusasioista ja seuraavaksi tämän päivän aikaansaannoksiin. Keskustelimme ryhmässä palvelumuotoilun työkaluista ja niiden käyttämisestä tämän projektin osalta. Kehotushan oli, että kaikki kokeilevat tähän kertaan mennessä Personas työkalua. Tämä oli kuitenkin tuntunut lähes kaikista hieman haastavalta. Niimpä jalostimme työkalun käyttöä ja helpotimme sen sisäistämistä yhteisen tehtävän kautta.

Päätimme tutustua Raisio Groupin elintarvikebrändeihin sekä niiden tuotteisiin ja analysoida käyttäjäryhmiä personasin kautta. Jaoimme jokaiselle oman brändin/-t, joihin perehdymme seuraavien viikkojen aikana ja joista myös postaamme blogiin. Lisäksi tutustumme myös toistemme postauksiin ja kommentoimme niitä.

Personasin lisäksi on tarkoitus käyttää työkaluna myös brainstormausta ja vielä kolmatta omavalintaista työkalua.

Kokoonnumme kahden viikon päästä purkamaan tuloksia sekä
Facebook- keskustelua aiheen tiimoilta ja jatkojalostamme tulevia tehtäviä. Näillä mennään!:)

#ryhmä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti